Logomo Konttori avautui

Turussa toimiva Logomo valmistui tapahtumatilojen osalta vuonna 2011, kun Turku toimi Euroopan kulttuuripääkaupunkina yhdessä Tallinnan kanssa. Vuonna 2013 taloon valmistui luovien alojen toimitilakokonaisuus Logomo Byrå, joka vuonna 2015 sai rinnalleen Logomo Konttorin.

Logomo on muutamassa vuodessa vakiinnuttanut asemansa Turun tunnetuimpien paikkojen joukossa. Ulkoa teollisuushistoriaa henkivä, sisältä kokeilevan moderni talo isännöi vuosittain satoja yleisötapahtumia ja tunnetaan myös the Voice of Finland -kilpailun suorien lähetysten näyttämönä.

Logomon järjestyksessä toinen luovien alojen toimitilakokonaisuus, Logomo Konttori, valmistui keväällä 2015. Sen uusiin tiloihin muutti parikymmentä asiantuntijayritystä erityisesti media- ja mainosalalta. 4.500 m2:n tiloissa toimivat mm. Yle, Åbo Underrättelser, Zeeland, Nitro ja Kajahdus. Konttoriin kuuluu myös viisi taiteilijatyöhuonetta.

Yhdessä Logomo Byrån kanssa Konttori muodostaa modernin työympäristön luovan talouden keskuksessa, jossa yhteisöllisyydellä on merkittävä rooli. Elävän ilmapiirin, loistavan sijainnin ja innovatiivisen arkkitehtuurin ansiosta Logomon toimitilojen käyttöaste oli vuonna 2015 matalasuhdanteesta huolimatta 100 %.